ivybaveni

Vysavač Dyson V15 Detect Absolute 2023

Tento unikátní kus Vysavač Dyson V15 Detect Absolute 2023 od naší známé značky Dyson lze sehnat na našich stránkách za báječnou cenu! Nyní pořídíte od 18 990 Kč.
EAN: 5025155081754
Vysavač Dyson V15 Detect Absolute 2023
Ověřit dostupnost
Značka: Dyson
18 990

Vysavač Dyson V15 Detect Absolute 2023. Oficiální distribuce pro ČR a SR se zajištěním záručního i pozáručního servisu. 

Světelný paprsek detekuje částice, které běžně nevidíte.Světelný paprsek svítící pod přesným úhlem udělá viditelným i jemný neviditelný prach na hladkých podlahách, takže jej vysajete opravdu důkladně.
Měří mikroskopické prachové částicePiezo senzor nepřetržitě měří a počítá prachové částice – v případě potřeby automaticky zvyšuje sací výkon.

ReagujeVýkonný motor Dyson HyperdymiumTM automaticky zvýší sací výkon, pokud je zjištěno větší množšství prachu.²

Nabíjecí stanice
Vysavač Dyson V15 Detect™ se zasouvá do úchytu na stěně, který slouží k nabíjení vysavače i úhlednému uložení příslušenství. Vysavač je tak po ruce a připravený k dalšímu použití.

Bezdotykové vyprazdňování odpadní nádoby
Hygienický vyprazdňovací mechanismus uvolní prach a nečistoty hluboko do odpadkového koše v jediném kroku.

Tři sací režimy
Režim Auto se inteligentně přizpůsobuje pro optimální rovnováhu výkonu a doby chodu. Režim Eko poskytuje delší dobu chodu, zatímco režim Boost je navržen pro krátké a intenzivní vysávání.

Snadná údržba
Filtr a kartáč podlahové hubice Fluffy™ lze umývat a sběrná nádoba a nástroje otřít, abyste odstranili usazeniny prachu a pomohli optimalizovat výkon vašeho vysavače Dyson.

Jednotlačítková výměna baterie
Pro ještě déle trvající úklid lze baterii snadno vyjmout a vyměnit za nabitou. Baterie lze nabíjet ve spotřebiči nebo mimo něj.8
Více informací zde

Obsah balení: 

Technické parametry

Hlavní hubice:- Inteligentní podlahová hubice Digital Motorbar™ s technologií proti namotávání vlasů- Iluminační podlahová hubice na hladké podlahy
Max sací výkon: 240 aW
Doba nabíjení: 4,5 hodiny
Kapacita zásobníku na odpad: 0,76 litru
Rozměry: 25,0 x 126,0 (s trubicí) x 26 cm
Hmotnost: 3,0 kg
Rozměry v obalu: 99 x 15,5 x 27 cm
Hmotnost v obalu: 5,96 kg

Obsah dodávky

Vysavač V15 Detect
Trubice
Inteligentní podlahová hubice Digital Motorbar™ s technologií proti namotávání vlasů
Iluminační podlahová hubice na parkety a hladké podlahy
Kombinovaná kartáčová hubice
Štěrbinová hubice
Nabíjecí adaptér
Úchyt na stěnu

Hledáte rozdíl mezi verzemi V15 Detect Absolute 2022 a 2023? Je pouze ve výbavě. Řada 2023 neobsahuje malý kónický rotační kartáč, adaptér pro vysávání pod nábytkem a úchyt pro uložení příslušenství. Všechny tyto tři díly Dyson přesunul do „dokoupitelného“ příslušenství.

1 Světelná technologie pro hladké podlahy. Účinnost světelného paprsku ovlivňují světelné podmínky okolního prostředí, typ nečistot a vysávaný povrch.2 Sací výkon testován podle EN IEC62885-4 CL5.8 a CL5.9, s plně zaplněnou sběrnou nádobou, v režimu Boost ve srovnání s ostatními akumulátorový vysavači, jejichž sací výkon přesahuje 150 AW (prodejní data od ledna 2020 do prosince 2020).3 Množství a velikost prachu zobrazené na LCD obrazovce se liší v závislosti na použití. Automatické přizpůsobení sání probíhá pouze v automatickém režimu.4 Množství a velikost prachu zobrazené na LCD obrazovce se liší v závislosti na použití. Uvedené příklady se mohou vyskytovat v rámci jednoho nebo více zobrazených rozsahů velikostí.5 V režimu Auto.6 Při použití v Eko režimu na tvrdé podlaze.7 Filtrace testována podle ASTM F1977-04, v režimu Boost, nezávislou třetí stranou, SGS-IBR Laboratories US, laboratorním nastavení.8 Přídavnou baterii a nabíječku lze zakoupit samostatně na webových stránkách společnosti Dyson.9 Filtrace testována podle ASTM F3150, v režimu Boost, nezávislou třetí stranou, SGS-IBR Laboratories US v roce 2020.. Distribuce CZ. Výrobce / dovozce Dyson.